2014. február 7., péntek

Kémfotón a BlueDAQ 1.0 első példánya

Hosszas tapasztalatgyűjtés és alapos mérlegelés előzte meg a BlueDAQ 1.0 kártya tervezését, amit most már hamarosan követ a prototípus megjelenése.
Azon szerencsések, akik a napokban meglátogatják a BlueDAQ oldalt, már most egy pillantást vethetnek a leges-legelső példány kísérleti laborból kiszivárgott fotójára.


...

kémfotó 1.: BlueDAQ 1.0 alkatrész oldal
(ide egy publikus fotónak kellene betöltődni a Drive-ról)

Jobb híján megpróbáljuk ide és most egyedi feltöltéssel:
 végül: kémfotó 1.: BlueDAQ 1.0 alkatrész oldal
A BlueDAQ 1.0 -val szembeni elvárások megfogalmazása során  – több évtizedes gyakorlata mellett –, egy negyedéves kísérlet eredményeire is támaszkodhatott a fejlesztő. A kísérleti méréssorozat alatt szerzett gyakorlati tapasztalatok is beépülhettek a BlueDAQ 1.0 specifikációjába.


kémfotó 2.: BlueDAQ 1.0 hátoldal
(ide egy publikus fotónak kellene betöltődni a Drive-ról)

Jobb híján megpróbáljuk a másodikat is egyedi feltöltéssel:
végül: kémfotó 2.: BlueDAQ 1.0 hátoldal

A fejlesztést alapozó kísérlet során kisebb átalakításon átesett BlueDSO – egy a mobil egység galvanikus függetlenségét Bluetooth hálózati megoldással biztosító oszcilloszkóp előtét/adapter, amely egy Androidos oszcilloszkóp alkalmazással kezelhető –, elektronika kártyák kerültek felhasználásra. Ezek a BlueDSO kártyák az eredeti firmware helyett, amely speciálisan a periodikus villamos jelek mérésére és az Androidos oszcilloszkóp alkalmazással való együttműködésre lett optimalizálva, egy folyamatosan fejlesztett, új firmwaret kaptak.

A fejlesztő tervei szerint a BlueDAQ 1.0 kártyával együttműködő Androidos alkalmazás ugyanolyan feltételekkel lesz hozzáférhető, mint a BlueDSO oszcilloszkóp adapterrel dolgozó Androidos app.

(a fotókkal folytatott birkózásról itt: Kép Blogspot bejegyzésbe Google Drive-ról / Notes - Mobil DAQ)
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése